Voedselbank Nijkerk 12,5 Jaar

Al weer bijna 12,5 jaar geleden zijn in Nijkerk de activiteiten rondom de voedselbank begonnen. Sinds dien is er veel gebeurd en veel veranderd.

Allereerst is het van belang om vast te stellen dat de voedselbank nog steeds noodzakelijk is in Nijkerk. Er zijn nog steeds mensen die het zonder de hulp van de voedselbank niet redden. Daarnaast zijn we rijk gezegend in Nijkerk. We hebben elke week de mogelijkheid gekregen om voedselpakketten uit te delen. Dit hebben we te danken aan u/jou. Elke week zijn er leveranciers die ons van zoveel eten, drinken en andere zaken voorzien dat we ruim kunnen uitdelen. We worden financieel geholpen door veel organisaties, kerken en mensen zodat wij dit werk kunnen blijven doen. En natuurlijk zijn wij trots op de ca. 30 vrijwilligers die rondom de voedselbank actief zijn.

Juist daarom vinden we het belangrijk om ons 12,5 jarig bestaan niet stilzwijgend voorbij te laten gaan. Niet om het te vieren maar stil te staan bij onze onderlinge relaties.

Hierbij dan ook van harte een uitnodiging voor zaterdag 23 maart 2019

Wij houden dan open huis op onze locatie aan de torenstraat (oude Jumbo gebouw met ingang aan de achterzijde). U bent van harte welkom tussen 11 en 15 uur.

Laten we dan onze herinneringen delen, onze relatie vieren en samen nadenken over hoe we het in de toekomst wellicht nog beter kunnen doen. We maken er een gezellige dag van en zorgen natuurlijk ook voor een hapje en een drankje.

Wij hopen u te ontmoeten!