Bestel heerlijke warm gerookte zalmzijde en help de Voedselbank!

Het lijkt nog ver weg maar voor je het weet is het weer Sinterklaas en Kerst. En wat is er dan lekkerder dan zo’n hele zijde vers gerookte zalm op tafel te leggen met wat toast? Heerlijk om te eten en minstens zo leuk om te krijgen.

De prijs van de zalm is € 25,- per zijde

Bovendien steunt u met de aankoop hiervan het werk van de Voedselbank. Zoals u waarschijnlijk wel hebt gelezen bevindt de Voedselbank Nijkerk zich momenteel midden in een verhuisperiode. Veel geld is al toegezegd maar er blijft geld nodig, ook voor de periode na de verhuizing. Helpt u mee?

De zalm wordt gerookt in Spakenburg bij de oudste en één van de bekendste rokerijen. U kunt de zalm bestellen door dit formulier volledig in te vullen en te verzenden .De zalm is verkrijgbaar in de varianten naturel of citroen/peper en ligt op een kartonnen goudschaal, vacuüm verpakt waardoor hij luchtdicht en geurvrij is. Over de houdbaarheid hoeft u zich geen zorgen te maken: dat is voor de zalm die u voor de Kerst bestelt in ieder geval tot over de jaarwisseling, mits u hem in de koelkast bewaart. U kunt de zalmzijdes afhalen bij het nieuwe adres van de Voedselbank: Nachtegaalsteeg 2 in Nijkerk (achter de kantine van korfbalvereniging Sparta).

KLIK HIER OM ZALMZIJDE(S) TE BESTELLEN